Hrvatski English
Gdje se nalazite:   Pitaj za zdravlje Naše vrijednosti

Naše vrijednosti

Tim tvrtke Medicons i Poliklinike Živa odlikuju :

Izvrsnost

Naša izvrsnost potječe iz mogućnosti ispunjena svih medicinskih zahtjeva, što proizlazi iz stalnog stjecanja novih znanja iz područja inovacija te medicinskih ekspertiza. Naša izvrsnost je poduprta najsuvremenijom medicinskom tehnologijom na svjetskom nivou, pomoću koje radimo na očuvanju i poboljšanju Vašeg zdravlja. U svojem smo radu spremni promptno, brzo, fleksibilno i odlučno reagirati na sve medicinske zahtjeve. Svoje poslovanje temeljimo na osnovnim ljudskim vrijednostima, koje su univerzalne za sve kontinente, rase i jezike.


Ljudi


Vjerujemo u izgradnju i održavanje prisnih, partnerskih odnosa između zdravstvenog osoblja i pacijenata. Naši pacijenti su za nas na prvom mjestu, naš život, ponosni smo na svoj rad, brinemo o pacijentu kao o osobi na individualnom i osobnom principu, ne djelujemo prema „bolesti“ nego prema pacijentu na cjelovitom nivou, a naš cilj je tjelesno, duševno i socijalno zdravlje naših klijenata. Vjerovanje u ljude kao temeljnu vrijednost našeg rada znači da kontinuirano ulažemo u znanja našeg osoblja, preko tečajeva te odlazaka na stručne seminare i kongrese.


Timski rad


Tijekom naših karijera smo došli do spoznaje, da su najbolja rješenja rezultat zajedničkog rada kako sa kolegama tako i sa klijentima. Naš timski rad temelji na uvažavanju, poštovanju, razmjeni iskustava te znanja i resursa. Kao tim sudjelujemo na raznim sportsko-rekreativnim događajima i druženjima, što nas svrstava ispred ostalih jer kao tim djelujemo i u društvenom životu.


Predvodničko ponašanje


U svojem radu se definiramo odvažnošću, prihvaćamo inicijative, promičemo osjećaj odgovornosti, fokusiramo se na kvalitetu kao našu najveću vrijednost, inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših informacijskih, dijagnostičkih i terapijskih sustava. Nadogradnju kvalitete vršimo svakodnevno. Znamo da naše usluge svojom kvalitetom i efikasnošću mogu poboljšati Vaše zdravlje, što je temelj zdravog i ispunjenog života.


Integritet


Integritet je u središtu našeg djelovanja, garantiramo kvalitetu usluga, nudimo podršku za svaku isporučenu uslugu ili proizvod, svoje djelovanje temeljimo na etičkim i moralnim vrijednostima, predani smo u postizanju ciljeva, uspjehe slavimo.„Naša pozornica je svijet. Naše zajednice i naša sredina su naše kulise.“