Hrvatski English
Gdje se nalazite:   Pitaj za zdravlje Kvaliteta

Kvaliteta

Definirati kvalitetu nije ni lagan ni jednostavan posao, no sve su definicije uglavnom usmjerene na rezultate vlastitog rada, odnosno na zadovoljstvo korisnika usluga.

Kvaliteta naše usluge odraz je našeg rada!

Naši pacijenti traže izvrsnost u skrbi, najbolje medicinsko znanje, iskustvo i tehnologiju, kao i empatiju našeg osoblja.

 

Kvaliteta ljudi

Ljudi su naš najveći potencijal. Biramo najbolje i tražimo izvrsnost. Zaposlenici i suradnici Poliklinike Živa su eminentni stručnjaci na području medicine, a svoje znanje i iskustvo nadograđuju na domaćim i svjetskim znanstvenim skupovima.

Kvaliteta opreme

Svjesni da bez najsuvremenije opreme nije moguće voditi kvalitetnu skrb o našim pacijentima, svoju djelatnost jačamo suvremenom tehnologijom na svjetskom nivou, koja jamči preciznu i brzu dijagnostiku, što je temelj učinkovitog liječenja.

Kvaliteta rada

Naša ljubaznost početak je svakog liječenja!
U našem radu postoje točno definirani protokoli za sve medicinske i nemedicinske postupke, koje provodimo u svakodnevnoj praksi. Protokole rada odobrava Stručno vijeće Poliklinike.
Visok stupanj higijene opreme, koju održavamo svakodnevnom dezinfekcijom i sterilizacijom, u potpunosti onemogućava prijenos štetnih klica na pacijenta. Mikrobiološke pretrage opreme provodimo rutinski.

Kako bismo očuvali visoku razinu kvalitete, potreban je stalan nadzor nad kvalitetom usluge. Nadzor nad kvalitetom usluge Poliklinike provode :

  • Stručno vijeće poliklinike

  • Etičko povjerenstvo Poliklinike